Always the availability you require
  • 1455551254_tmp_Albert_Plesmanweg
  • header-spoor-0-2_0
  • header-6510-2
  • header-blindeweg-2
  • header-rangeren-2
  • wagens

Shunter > Over Shunter

Over Shunter

Al 10 jaar vernieuwend

Sinds 2003 is Shunter de voorkeursleverancier van veel goederenvervoerders, reizigersvervoerders, spooraannemers en leasemaatschappijen. Een team van ruim 100 medewerkers staat dagelijks klaar om met grote vakkennis en ruime ervaring een zeer hoog kwaliteits- en serviceniveau te garanderen. De organisatie is ingericht op een strakke en efficiënte bedrijfsvoering waarin “continue improvement” het tweede primaire proces vormt. Dit doen we onder andere door te blijven investeren in de competenties van onze medewerker. Zo kunnen we garant staan dat we blijvend in de behoeften van onze klanten voorzien en we aansluiting houden bij de economische en technologische ontwikkelingen.

Strategische ligging

De werkplaatsen van Shunter liggen stuk voor stuk op strategische locaties. Hiervoor hebben we bewust gekozen om onze klanten zo snel mogelijk te kunnen helpen. Naast de werkplaatsen in Rotterdam, het kloppend hart van het Europese goederenvervoer, beschikt Shunter over ca. 10 goed ingerichte servicebussen. Deze voeren op vrijwel iedere locatie in Nederland, België en Nordrhein- Westfalen herstelwerkzaamheden uit. Binnen afzienbare tijd verwacht Shunter een nieuwe werkplaats op de Maasvlakte te realiseren. Hiermee worden in de toekomst speciale ritten voor onderhoud nog verder tot een minimum beperkt.

Full service

Ons vertrekpunt? Een bestendige en goede werkrelatie met minimale zorgen voor u. Dit realiseert Shunter onder andere door het aanbieden van diensten als het onderhoud en de reparatie van locomotieven en wagons, onderhoudsplanning, tijdelijk huren van materieel en personeel en hulp bij schade.

Een grip uit onze dienstverlening: Planmatig onderhoud, herstel en revisie van locomotieven en goederenwagons, in de werkplaats en op locatie, huur van materieel, het opstellen en optimaliseren van onderhoudsconcepten, analyse van storingsgedrag en afstemmen van onderhoud op specifieke gebruikseisen en technisch gedrag van het materieel. Kleine en grote ombouwprojecten van rollend materieel, engineering van constructiewijzigingen, Configuratiebeheer / configuratiemanagement, documentatiebeheer, transport van (al dan niet defect) materieel naar en van werkplaatsen en onderdelenvoorziening voor derden.

Hoogwaardige vervoerders en leasmaatschappijen kiezen Shunter

Shunter is verantwoordelijk voor het onderhoud en het onderhoudsmanagement van ruim 120 operationele locomotieven. Daarnaast worden er jaarlijks ruim 1000 wagons en 400 locomotieven in de werkplaats hersteld of onderhouden waar andere partijen het onderhoudsmanagement op uitvoeren. Hoogwaardige vervoerders en leasemaatschappijen kiezen voor onze vakspecialisten, zodat ze nog beter te kunnen inspelen op de vervoerswensen van hun klanten.

Wat kan Shunter voor u betekenen?

Wilt u weten wat Shunter voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact us