Shunter, leaders in rolling stock maintenance.
  • 1455551254_tmp_Albert_Plesmanweg
  • header-spoor-0-2_0
  • header-6510-2
  • header-blindeweg-2
  • header-rangeren-2
  • wagens

Shunter > Vacatures

Vacatures

Wil je jouw carrière op een ander spoor zetten en heb je altijd al gedroomd van werken aan machtige machines?

Dan ben jij degene die wij zoeken!

Uitdagend werk

Shunter is een jong en toonaangevend productiebedrijf, gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud aan spoorwegmaterieel in Nederland. De focus ligt daarbij op de instandhouding van locomotieven en wagons ten behoeve van het railgoederenvervoer.

Om het succes van Shunter uit te bouwen zijn we steeds op zoek naar nieuwe, enthousiaste en ondernemende collega’s. Zowel voor MBO’-ers als voor HBO’-ers en WO’-ers, liefst met enige jaren werkervaring, hebben wij uitdagend werk. Monteurs en engineers op het gebied van dieseltechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde vinden bij ons continu nieuwe uitdagingen.

Wij verwachten van onze medewerkers naast een relevante opleiding vooral een flexibele, gemotiveerde instelling om zowel de doelstellingen van Shunter als de eigen ambities waar te maken. We zoeken vooral teamplayers die ook goed zelfstandig kunnen werken.

Wat kunnen wij je bieden

Wat heeft Shunter jou te bieden: Een jonge, enthousiaste en dynamische werkomgeving. Een informele sfeer met voortdurend nieuwe technische uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden. Bovenal uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder interne opleiding en scholing.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze organisatie of over onze vacatures, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar hrm(at)shunter.nl en wij zullen spoedig contact met je opnemen.