KWALITEIT

Voor Shunter is het leveren van consistente kwaliteit erg belangrijk. Shunter is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en beschikt over verschillende Europese en Nationale erkenningen. Railvoertuigen moeten namelijk voldoen aan een uitgebreid stelsel van Nationale en Europese toelatings- en instandhoudingseisen om veiligheid op het spoor te kunnen garanderen.

 

De onderhoudsverantwoordelijke (ook wel ECM genoemd) moet ervoor zorgen dat het voertuig blijft voldoen aan deze vereisten van toelating. Shunter is in staat om de door de verschillende overheden en de ECM gestelde eisen te vertalen naar een hoogwaardige en efficiënte uitvoering van de benodigde instandhoudingswerkzaamheden.


Als een van de weinige materieelonderhoudsbedrijven in Nederland heeft Shunter sinds februari 2009 het EN15085 certificaat ‘lassen van spoorvoertuigen en componenten’ verkregen. Deze norm stelt niet alleen eisen aan de kwaliteit van het laswerk op zich, maar ook aan de totale organisatie, de processen en de kwalificaties van uitvoerend en coördinerend medewerkers.

 

Hoewel in de nationale wet- en regelgeving deze kwalificatie (nog) niet is vereist, vindt Shunter dit een essentieel onderdeel van haar kwaliteitsgedachte.

HOW WE CARE

WE WILL DELIVER GOOD TRAINS

korte uitleg over de onderdelen / bedrijven onder Shunter.

 
 
 

EFFICIËNTIE

Shunter ziet het als haar opgave om door middel van efficiënt en effectief onderhoud bij te dragen aan kwalitatief hoogwaardig, veilig en betaalbaar railtransport. Dit doet zij middels erkende programma’s en methodieken zoals Lean6Sigma, 6P en Scrum. Zo helpt zij haar klanten met het versterken van hun concurrentiepositie op de Europese transportmarkt en draagt zij bij aan het verkleinen van de totale footprint van transport.

 

SHUNTER CONTACT

POSTADRES

Postbus 5185

3008 AD  Rotterdam

Post aan Shunter uitsluitend via postbus !

CONTACT 

Meer info, mail ons !

+31 (0)10 492 89 00

Shunter is lid van de Stiching Rail Cargo information Netherlands