INSTANDHOUDING
WAGONS VOOR
GOEDERENTRANSPORT
Shunter instandhouding wagons voor goederenvervoer en goederenwagons

Jaarlijks verzorgt Shunter voor ruim 1000 goederenwagons het onderhoud, herstel en revisie (ECM Functie 4). Dit zijn uiteenlopende werkzaamheden, waarbij u kunt denken aan:

 

De werkplaats van Shunter bevindt zich in het hart van het goederenvervoer per spoor: Rotterdam. Deze werkplaats is o.a. DB, VPI en ECM Functie 4 gecertificeerd. Ook worden de laswerkzaamheden volgens EN15085 uitgevoerd. De werkplaats is voorzien van een spuitcabine, bovenloopkranen en inrichting voor het meten van de aslast. Shunter biedt de mogelijkheid van een haal- en brengservice. We halen uw materieel op of leveren het af daar waar nodig.

Shunter biedt daarbij ook mobiele service, zodat wagens niet of nauwelijks vervoerd hoeven te worden ten behoeve van herstel. Dit spaart reservewagens, opstelsporen en transportkosten.

Shunter heeft zich erop ingericht vrijwel alle reguliere onderhouds- en herstelwerkzaamheden, milieu verantwoord, op locatie te kunnen uitvoeren. Met haar volledig uitgeruste servicewagens en mobiele werkplaats kan zij ter plekke reparaties uitvoeren, inclusief het wisselen van wielstellen en pneumatische remcomponenten. De mobiele unit is geëquipeerd om ter plekke volledige rembeproevingen uit te voeren middels de vereiste gekalibreerde beproevingstoestellen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op.

Shunter BV

Albert Plesmanweg 87
3088 GC Rotterdam

Nederland

Meer info, mail ons !

+31 (0)10 492 89 00

SHUNTER CONTACT

POSTADRES

Postbus 5185

3008 AD  Rotterdam

Post aan Shunter uitsluitend via postbus !

CONTACT 

Meer info, mail ons !

+31 (0)10 492 89 00

Shunter is lid van de Stiching Rail Cargo information Netherlands