ONDERHOUDSPLANNING (ECM3)

Wanneer het onderhoudsconcept is ontwikkeld moet volgens richtlijn 2004/49/EG en de ECM VERORDENING (EU) Nr. 445/2011 de onderhoudsplanning beheerst worden uitgevoerd.

Nadat u eenmalig de configuratie, inzetprestaties en onderhoudsstatus van het materieel aan Shunter heeft verstrekt, vult zij hiermee haar onderhoudsmanagementsysteem Maximo. Hierdoor hoeft u enkel nog maar periodiek de inzetprestaties door te geven. Het is zelfs mogelijk om ook dit automatisch te laten uitvoeren door middel van een telemetriesysteem. Op basis van deze gegevens stelt Shunter de preventieve onderhoudsplanning op en zorgt zij voor de bewaking en organisatie van het noodzakelijke onderhoud. Daarbij houdt Shunter altijd rekening met de mogelijkheden voor onderhoud (opportunity to maintain) aan zowel de gebruikers- als de werkplaatszijde en worden onderhoudspakketten slim geclusterd om de stilstandstijd te minimaliseren.

Naast het preventief onderhoud bewaakt Shunter ook de uitvoering van het correctief herstel op de uitvoering en kwaliteit voor u. Nadat de verschillende preventieve en correctieve onderhoudshandeling volgens het onderhoudsconcept zijn uitgevoerd, kan Shunter de vrijgave van het materieel aan verschillende betrokken gebruikers verzorgen. De uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden worden deels automatisch geregistreerd en periodiek aan u overgedragen. Het is ook mogelijk om deze informatie online in te zien.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op.

Shunter BV

Albert Plesmanweg 87
3088 GC Rotterdam

Nederland

Meer info, mail ons !

+31 (0)10 492 89 00

SHUNTER CONTACT

POSTADRES

Postbus 5185

3008 AD  Rotterdam

Post aan Shunter uitsluitend via postbus !

CONTACT 

Meer info, mail ons !

+31 (0)10 492 89 00

Shunter is lid van de Stiching Rail Cargo information Netherlands