REVISIES EN MODIFICATIES
Shunter voert revisie en modificaties uit aan diverse soorten spoorwegmaterieel

Shunter kan ook omvangrijke revisies en modificaties van verschillende soorten spoorwegmaterieel voor u uitvoeren.  Niet alleen voor standaard railvoertuigen, maar ook voor bijzondere voertuigen zoals slijpmachines, meetrijtuigen, verblijfswagens en andere baan-onderhoudsmachines kunt u bij Shunter terecht.

Aanpassingen aan uw bestaande materiaal zoals het aanbrengen van een ETCS of STM ATB/PZB/TBL1+ beveiligingssysteem, automatische ritregistratie, airconditioning, profielaanpassing of een andere nieuwe functionaliteit kunt u bij Shunter onderbrengen. Naast inbouwen van de installatie volgens uw ontwerp kan Shunter ook, met onze engineeringsafdeling, het ontwerp geheel voor u uitvoeren.

Deze constructie wijzigingen worden uitgewerkt volgens de EN 50126. De norm beschrijft een ontwerpmethodiek gericht op de ‘railway’. Met deze methodiek wordt de gehele ‘levenscyclus’ van een product doorgelicht waardoor er bij het ontwerp optimaal gestuurd kan worden op maximale prestatie en kwaliteit. De engineers beschikken over moderne hulpmiddelen, waaronder Autodesk software.

Mechanische componenten worden in 3D vormgegeven waardoor er niet alleen in een vroeg stadium visueel zichtbaar wordt hoe het product eruit gaat zien, maar ook kan er snel beoordeeld worden of het product gaat passen in het bestaande materieel. Daarnaast kunnen er snel simulaties worden uitgevoerd, waaronder sterkte analyses.

Voor de toelating wordt een constructiedossier opgesteld welke door zowel Inspectie Leefomgeving & Transport (Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Nederland) als een Notified Body kan worden beoordeeld.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op.

Shunter BV

Albert Plesmanweg 87
3088 GC Rotterdam

Nederland

Meer info, mail ons !

+31 (0)10 492 89 00

SHUNTER CONTACT

POSTADRES

Postbus 5185

3008 AD  Rotterdam

Post aan Shunter uitsluitend via postbus !

CONTACT 

Meer info, mail ons !

+31 (0)10 492 89 00

Shunter is lid van de Stiching Rail Cargo information Netherlands